Home PageMenyappen

MenyAppen

MenyApp från

Vi bygger er RestaurangApp till både iPhone & Android
och publicerar den på AppStore & Google Play.

Vad ingår?

  • 1st Native iPhone app publicerad på AppStore
  • 1st Native Android app publicerad på Google Play
  • Ett års hosting av appen
  • Egenbrandad design
  • Superenkel uppdatering
  • Skicka pushnotiser i realtid
  • Uppdatera MenyAppen i realtid

Nyheter med Pushnotiser, Bildgalleri, Meny, Drinklista, Vinlista, Lunchmeny, GPS-karta, Bokning, Startsida, Länk till hemsida, Direktnummer, Direktmail, Erbjudanden och mycket mer!

Hösterbjudande!

Paketpris Endast 5995 SEK!

Inkluderar ett års hosting & tredjepartsavgift till Apple Inc på 99$. Därefter 2995 SEK per år + 99$ per år för iOS Developer Program. Alla priser är exkl. moms.

Paketpris Endast 5995 SEK!

Nu kan du som har restaurang få din egen iPhone & Android applikation.

Normalt kostar en motsvarande iPhone eller Android applikation runt 50.000. Detta beror på att applikationerna skräddarsys för varje kunds unika behov, vilket är väldigt tidsödande. Men vi har märkt att många av våra kunder frågar efter enklare applikationer till lägre priser. De har dock inte alltid budgeten som behövs för att anlita konsulter som skräddarsyr en applikation, och får i många fall heller inte något mervärde av att applikationen är skräddarsydd.

Därför har vi nu tagit fram MenyAppen för både iPhone och Android, anpassad för olika restauranger, och vi kan nu sälja båda applikationerna för ett fast paketpris. För så lite som 5995:- kan er restaurang få en egen applikation. Du som kund kan sedan ladda upp texter, menyer (á la carte, lunch), bilder, skicka ut push meddelanden (erbjudanden) och övrig information via ett webb baserade CMS (Content Management System, webb admin).

Via vårt egna CMS kan du enkelt via webben uppdatera innehållet i applikationen, vart du än är och när du än vill, ändringarna du gör slår igenom direkt via internet.

Demoapp

Ladda ned AppSpotr Viewer till din telefon och skanna QR-koden för att se demoappen. Lägg märke till att detta endast är en demo för att visa hur en MenyApp app ser ut och fungerar. När er app publiceras så behövs inte AppSpotr Viewer utan publiceras då som en helt vanlig app på AppStore & Google Play

iPhone

Krav:
Kompatibel med iPhone, iPod touch, och iPad. Kräver iOS 4.3 eller senare.

Android

Krav:
Kompatible med Android 2.2 eller senare.

QRCode

App ID: #4750

Kontakta oss idag!

Vi bygger en demo-MenyApp åt er som kan förhandsgranskas i er egen iPhone eller Android